Try & Hire

Vi søger løbende vikarer og assistenter

Try & Hire

Med konceptet “Try & Hire” giver Vikarservicesyd ApS din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse.

Try & Hire fungerer på den måde, at I sammen med vores arbejdsfordeler opretter en stillingsprofil. Det er så Vikarservicesyd, der formelt ansætter medarbejderen, som herefter kommer i 12 ugers prøvetid hos din virksomhed. Prøvetiden giver medarbejder og virksomhed mulighed for at se hinanden an; passer kemien, kan medarbejderen løfte opgaven etc.

Ønsker du at ansætte vikaren før der er gået 12 uger, betales en mindre kompensation til Vikarservicesyd ApS efter aftale.

Efter 12 ugers prøveperiode på fuld tid kan virksomheden ansætte vikaren – deres nye medarbejder – uden yderlige omkostninger.

Kontakt os på tlf. 88 18 58 18, og hør nærmere.

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)